Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26913
Назва: Удосконалення управління закладом ресторанного господарства
Інші назви: Improvement of restaurant management management
Автори: Кравченко, Марія Олегівна
Ключові слова: ресторанне господарство
ринок послуг харчування
споживач
ресторан
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільський національний економічний університет
Бібліографічний опис: Кравченко, М. О. Удосконалення управління закладом ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Марія Олегівна Кравченко ; наук. керівник к.е.н., доцент Л. Л. Куц. – Тернопіль, 2018. – 103 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сукупність принципів, методів, засобів і форм управління ресторанним господарством, розроблених і вживаних з метою підвищення ефективності виробництва і обслуговування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26913
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко Марія ПТБД.pdf644.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.