Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26913
Назва: | Удосконалення управління закладом ресторанного господарства |
Інші назви: | Improvement of restaurant management management |
Автори: | Кравченко, Марія Олегівна |
Ключові слова: | ресторанне господарство ринок послуг харчування споживач ресторан |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кравченко, М. О. Удосконалення управління закладом ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Марія Олегівна Кравченко ; наук. керівник к.е.н., доцент Л. Л. Куц. – Тернопіль, 2018. – 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено сукупність принципів, методів, засобів і форм управління ресторанним господарством, розроблених і вживаних з метою підвищення ефективності виробництва і обслуговування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26913 |
Розташовується у зібраннях: | 2017-2018 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко Марія ПТБД.pdf | 644.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.