Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26913
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Марія Олегівна-
dc.date.accessioned2018-03-05T08:38:03Z-
dc.date.available2018-03-05T08:38:03Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКравченко, М. О. Удосконалення управління закладом ресторанного господарства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Марія Олегівна Кравченко ; наук. керівник к.е.н., доцент Л. Л. Куц. – Тернопіль, 2018. – 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26913-
dc.description.abstractДосліджено сукупність принципів, методів, засобів і форм управління ресторанним господарством, розроблених і вживаних з метою підвищення ефективності виробництва і обслуговування.uk_UA
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectринок послуг харчуванняuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.titleУдосконалення управління закладом ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of restaurant management managementuk_UA
Розташовується у зібраннях:2017-2018 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко Марія ПТБД.pdf644.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.