Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24075
Назва: Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області
Автори: Феш, Мирослава
Запорожан, Лариса
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
туризм
інвестиції
рентабельність
hotel-restaurant business
tourism
investments
profitability
Дата публікації: 2013
Видавництво: Економічна думка
Бібліографічний опис: Феш, М. Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області [Текст] / Мирослава Феш, Лариса Запорожан // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2013. - Вип. 18. - С. 54-58.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто ключові аспекти та особливості формування готельно- ресторанного бізнесу. Виділено основні напрямки, передумови і проблеми розвитку цього перспективного та інвестиційно привабливого виду бізнесу на вітчизняному ринку. The article reviews key aspects and specific features of the hotel-restaurant business. The basic directions, conditions and problems of development of this promising and attractive business investment in the domestic market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24075
Розташовується у зібраннях:Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 18 2013 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Феш М..pdf374.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.