Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/24075
Назва: | Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області |
Автори: | Феш, Мирослава Запорожан, Лариса |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес туризм інвестиції рентабельність hotel-restaurant business tourism investments profitability |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Економічна думка |
Бібліографічний опис: | Феш, М. Особливості та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Тернопільській області [Текст] / Мирослава Феш, Лариса Запорожан // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2013. - Вип. 18. - С. 54-58. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто ключові аспекти та особливості формування готельно- ресторанного бізнесу. Виділено основні напрямки, передумови і проблеми розвитку цього перспективного та інвестиційно привабливого виду бізнесу на вітчизняному ринку. The article reviews key aspects and specific features of the hotel-restaurant business. The basic directions, conditions and problems of development of this promising and attractive business investment in the domestic market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/24075 |
Розташовується у зібраннях: | Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 18 2013 рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Феш М..pdf | 374.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.