Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49097
Назва: FAITES TESTER VOTRE NIVEAU DE FRANÇAIS DES AFFAIRES! Тестові та ситуативно-тестові завдання з підготовки до семестрових модульних контролів з дисципліни «Ділові комунікації французькою мовою» для студентів спеціальності «Бізнес комунікації та переклад»
Автори: Ничко, Оксана Яромирівна
Ключові слова: французька мова
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Faites tester votre niveau de francais des affaires [Електронний ресурс] / уклад. О. Я. Ничко. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 75 с.
Короткий огляд (реферат): Мета даної навчально-методичної розробки – активізувати та закріпити особливості та специфіку офіційно-ділового стилю французької мови зі студентами спеціальності «Бізнес комунікації та переклад» ЗУНУ, що вивчають французьку мову як третю іноземну. Збірка містить тестові завдання з комунікацій в організації, спілкування по телефону в ділових цілях, принципових положень ділової комунікації, лексико-граматичних засобів відтворення комунікативних намірів ділового листування та мовленнєвої поведінки під час проведення ділових зборів презентацій та переговорів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49097
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ділова французька методичка (1).pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.