Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49095
Назва: Short Glossary of Linguistic Terms з курсу «Мовознавство» для студентів освітньої програми: «Бізнес-комунікації та переклад» спеціальності 035 «Філологія»
Автори: П’ятничка, Тетяна
Рибачок, Світлана
Ключові слова: глосарій лінгвістичних термінів
glossary of linguistic terms
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Short Glossary of Linguistic Terms [Електронний ресурс] / уклад. : Т. В. П’ятничка, С. М. Рибачок ; відпов. за вип. Л. Крайняк. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 40 с.
Короткий огляд (реферат): Глосарій призначений для пояснення термінів, котрі формують навички стандартизованого мовлення у галузі мовознавства. Він містить визначення понять, що охоплюють граматику, фонетику, лексику, семантику та інші аспекти мови. Збірка допоможе студентам зрозуміти спеціалізовану лексику та термінологію, яка використовується в лінгвістиці, і таким чином полегшить писемне та усне спілкування у рамках визначеної сфери, а також забезпечить точне й однозначне використання термінів у наукових дослідженнях і публікаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49095
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГЛОСАРІЙ Кінцевий.pdf333.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.