Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41899
Назва: Історія держави і права зарубіжних країн та римське право
Автори: Грубінко, А. В.
Ключові слова: історія держави і права зарубіжних країн
римське право
Дата публікації: 2021
Видавництво: Тернопіль, ТНПУ ім. В. Гнатюка
Бібліографічний опис: Грубінко, А. В. Історія держави і права зарубіжних країн та римське право [Електронний ресурс] : навч.-метод. матеріали / А. В. Грубінко. - Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2021. - 108 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали рекомендовані для підготовки студентів спеціальностей “Право” та “Міжнародне право” юридичного факультету Західноукраїнського національного університету, є розширеним варіантом програми дисципліни і включають такі елементи: робочу програму дисципліни; розгорнутий виклад основних питань лекційного курсу; питання для обговорення, методичні завдання та літературу для підготовки до семінарських занять; тестові завдання; методичні вказівки і тематику самостійної роботи студентів (СРС); тематику та методичні поради для виконання Комплексного практичного індивідуального завдання (КПІЗ); кейсові завдання з дисципліни; питання для підготовки до екзамену.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41899
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IDPZKRP metoduchka 2021.pdf2.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.