Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/36694
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Братко, Олександра Семенівна | - |
dc.contributor.author | Дячун, Павло | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-21T10:52:52Z | - |
dc.date.available | 2020-01-21T10:52:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/36694 | - |
dc.publisher | Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід» .Тези доповідей ХІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів. - Тернопіль: ТНЕУ», 2019. С.64-65. | uk_UA |
dc.title | Сучасні прийоми маркетингу у сфері швидкого харчування | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk_2019_1.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.