Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/31351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHevko, Roman Bohdanovych-
dc.contributor.authorBrukhanskyi, Ruslan Feoktystovych-
dc.contributor.authorFlonts, Ihor Volodymyrovych-
dc.contributor.authorSynii, Sergii Vasiiovych-
dc.contributor.authorKlendii, Oleksandra Myckolaivna-
dc.date.accessioned2018-09-14T06:07:34Z-
dc.date.available2018-09-14T06:07:34Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationHevko R.B., Brukhanskyi R.F., Flonts I.V., Synii S.V., Klendii O.M. ADVANCES IN METHODS OF CLEANING ROOT CROPS (2018) Bulletin of the Transilvania University of Braşov Series II: Forestry • Wood Industry • Agricultural Food Engineering • Vol. 11 (60) No. 1 – pp. 127-138.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/31351-
dc.description.abstractThe paper presents new developments of the method and the design of an operating element of a conveyor of a root crop harvester, which is highly functional, since except for transportation, it provides careful cleaning of root crops from soil impurities and crop residues. The results of theoretical calculations aimed at the determination of effective design parameters and power characteristics of such an operating element are covered. The pattern of root crop motion along the technological channel of a conveyor-cleaner has been defined and the amount of root crop damage when contacting bars on the conveyor belt has been determined.uk_UA
dc.publisherBulletin of the Transilvania University of Braşov Series II: Forestry • Wood Industry • Agricultural Food Engineering • Vol. 11 (60) No. 1 – 2018uk_UA
dc.subjectroot crops separationuk_UA
dc.subjecttransportationuk_UA
dc.subjectdamageuk_UA
dc.subjectbeet harvesters.uk_UA
dc.titleADVANCES IN METHODS OF CLEANING ROOT CROPSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12_Hevko(1).pdf949.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.