Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкварчук, Людмила-
dc.contributor.authorShkvarchuk, Liudmyla-
dc.date.accessioned2018-03-06T13:49:39Z-
dc.date.available2018-03-06T13:49:39Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationШкварчук, Л. Прямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатів [Текст] / Людмила Шкварчук // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2010. – Вип. 3. – С. 92-98.uk_UA
dc.identifier.issn1993-0240-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27018-
dc.description.abstractПроведено аналіз практики застосування прямих методів регулювання цін на продукти харчування в Україні, досліджено наслідки їх впливу на суб’єктів продовольчого ринку, проведено оцінку результативності регулювання. Визначено перспективи застосування прямих методів регулювання цін для стабілізації стану продовольчого ринку України у посткризовий період.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectпрямі методи регулюванняuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectфіксовані ціниuk_UA
dc.subjectдекларування зміни цінuk_UA
dc.subjectобмеження рівня рентабельностіuk_UA
dc.subjectобмеження торговельної націнкиuk_UA
dc.titleПрямі методи регулювання цін на продукти харчування: способи реалізації та оцінка результатівuk_UA
dc.title.alternativeDirect Price Regulation Methods for Food Staff: Sales and Assessment of Resultsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2010 Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкварчук Л..pdf143.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.