Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22518
Назва: Фінансовий облік
Автори: Крупка, Я. Д.
Задорожний, З. В.
Гудзь, Н. В.
Денчук, П. Н.
Починок, Н. В.
Микитюк, Н. Я.
Романів, Р. В.
Ключові слова: Фінансовий облік
облік матеріальних активів
облік фінансових інвестицій
облік запасів
облік грошових коштів
облік дебіторської заборгованості
облік персоналу
облік власного капіталу
облік зобов'язань
облік витрат підприємства
облік готової продукції
облік фінансових результатів
фінансова звітність
консолідована фінансова звітність
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Фінансовий облік [Текст] : підручник / Я. Д. Крупка, З. В. Задорожний, Н. В. Гудзь [та ін.]. - 4-те вид., доповн. та переробл. - Тернопіль : ТНЕУ, 2017. - 451 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник відповідає програмі курсів «Фінансовий облік І» та «Фінансовий облік ІІ» з підготовки бакалаврів за спеціальністю «Облік і оподаткування». Його структура побудована згідно з освітньо-професійною програмою та діючим Планом рахунків бухгалтерського обліку, де окремими розділами визначаються загальні принципи бухгалтерського обліку, облік активів, капіталу та зобов’язань. Розкриваються господарські процеси і пов’язаний з ними облік витрат, доходів діяльності, фінансових результатів та їх оподаткування. Описано форми та порядок складання фінансової звітності, умови переходу на міжнародні стандарти фінансової звітності. У кінці підручника подаються зміст Закону України щодо бухгалтерського обліку та фінансової звітності, діючий та оновлений План рахунків бухгалтерського обліку, перелік і структура Положень (стандартів) бухгалтерського обліку, методичні рекомендації з облікової політики та складання фінансової звітності, предметний покажчик найбільш важливих термінів і понять, які використовуються у нормативних документах з бухгалтерського обліку та при оподаткуванні підприємств, з поясненнями до них, а також список рекомендованої літератури. Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, слухачів інститутів післядипломної освіти, працівників підприємств та установ, які займаються обліком.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22518
ISBN: 978-966-654-453-0
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Finansovyj_Oblik-2017.pdf6.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.