Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16883
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фурсик, Катерина Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T13:40:46Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T13:40:46Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Фурсик, К. А. Формування організаційної культури сучасного підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 8.03060104 – менеджмент зовнішньоекономічної діяльності магістер. програма – міжнародний інвестиційний менеджмент / Катерина Андріївна Фурсик ; наук. керівник к.е.н., доцент О. Ф. Мигаль. – Тернопіль, 2017. – 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16883 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні засади формування організаційної культури підприємства, її функції та типи. Досліджено процес формування організаційної культури за матеріалами досліджуваного підприємства. Розроблено шляхи вдосконалення організаційної культури підприємства «Тойота-Україна» на основі впровадження стратегії адаптації корпоративної культури на вітчизняному ринку та формування бізнес-моделі мотивації персоналу як фактору покращення його організаційної культури. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний економічний університет | uk_UA |
dc.subject | організаційна культура підприємства | uk_UA |
dc.subject | типи організаційної культури | uk_UA |
dc.subject | формування організаційної культури | uk_UA |
dc.subject | бізнес-модель | uk_UA |
dc.title | Формування організаційної культури сучасного підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | Organizational culture formation of the modern enterprise | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фурсик К.А., МАУНм-21.pdf | 2.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
ДОДАТКИ Фурсик К.А., МАУНм-21.pdf | 921.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.