Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/15746
Назва: Життєвий цикл резервної валюти
Автори: Козюк, Віктор Валерійович
Ключові слова: Резервні валюти, резервні активи, валютні резерви, життєвий ииісл, глобальна монетарна нестабільність.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Вісник НБУ
Бібліографічний опис: Козюк, В. В. Життєвий цикл резервної валюти [Текст] / В. В. Козюк // Вісник НБУ. – 2013. – № 7. – С. 44-52.
Короткий огляд (реферат): Виявлено, що є процесі аналізу перспектив резервних валют зростає значення теоретичних підходів, що засвідчує невизначеність майбутньої моделі глобальних монетарних взаємин. На підставі дослідження глобальної монетарної нестабільності стверджується, що резервний статус валют не повинен розглядатись як незмінний. Розроблена теоретична модель життєвого циклу резервних валют краще узгоджується з логікою формування глобальної поліцентричності, дає змогу побачити специфічні риси монетарних взаємин у світі у розрізі окремих стадій життєвого циклу резервної валюти. Потенційна нестабільність у сфері резервних валют потребує від України орієнтації на більш гнучкий курс та зниження залежності макрофінансової стабільності від величини валютних резервів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/15746
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Життєвий цикл резервної валюти.pdf470.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.