Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/13197
Назва: Особливості здійснення фінансового оздоровлення підприємства
Інші назви: Features of implementation of financial rehabilitation of the enterprise
Автори: Костецький, Володимир Володимирович
Ключові слова: фінансове оздоровлення підприємства
санація підприємства
антикризове управління
джерела фінансування санаційних заходів
санаційна спроможність
платоспроможність
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ, Економічна думка
Бібліографічний опис: Костецький, В. В. Особливості здійснення фінансового оздоровлення підприємства [Текст] / Володимир Володимирович Костецький // Економічний аналіз: зб. наук. праць / Тернопільський національний економічний університет; редкол.: О. В. Ярощук (голов. ред.) та ін. – Тернопіль: Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету «Економічна думка», 2016. – Том 26. – № 1. – С. 50-57.
Короткий огляд (реферат): Вступ. У статті досліджено вітчизняні та зарубіжні підходи до визначення заходів фінансового оздоровлення підприємств. Наведено практику застосування способів відновлення платоспроможності боржника. Мета. Метою статті є дослідження та узагальнення теоретичних та практичних підходів до визначення заходів, форм та методів фінансового оздоровлення підприємства, а також та доцільності його здійснення в умовах кризи. Метод (методологія). Використано такі методи дослідження економічних явищ і процесів: наукової абстракції (теоретичні узагальнення найбільш суттєвих підходів до фінансового оздоровлення), графічний (схематична візуалізація алгоритму здійснення фінансового оздоровлення підприємств). Результати. Надано пропозиції щодо застосування заходів фінансового оздоровлення на підприємствах, що дасть змогу в подальшому використовувати його як інструмент в організаційно-економічному механізмі антикризового управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/13197
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1248-5894-1-PB.pdf691.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.