Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/976
Назва: Організація активних операцій банків: склад, структура, забезпечення якості
Автори: Мищак, Наталія Ярославівна
Myshchak, N.Ya.
Ключові слова: активні операції
комерційний банк
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Мищак, Н. Я. Організація активних операцій банків: склад, структура, забезпечення якості : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем "магістр" : спец. 8.050105 – банківська справа / Наталія Ярославівна Мищак ; наук. керівник д.е.н.,професор Л.М.Алексеєнко. — Тернопіль , 2012. — 102 с.
Короткий огляд (реферат): Банки виступають саме тими установами, які акумулюють вільні кошти (пасивні операції банку) і спрямовують їх у ті сфери, які цих коштів потребують (активні операції банку). Саме від ефективного розміщення мобілізованих коштів і залежатиме величина прибутків, які банк отримає в подальшому. Основною умовою стабільного функціонування та подальшого розвитку банківської установи є зростання обсягу активів, яке досягається за рахунок виваженого розміщення залучених коштів, і поліпшення якості активів. Основою збільшення активів банку є зростання його кредитного портфелю, яке позитивно впливає як на діяльність банку, так і на економіку країни вцілому. Кредитування банками є рушійною силою і для суб’єктів господарювання, як для тих, що тільки планують власну справу, так і для тих, які бажають удосконалити діяльність свою чи розширити.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/976
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Myshchak N.J.BSzmi-57.pdf1.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.