Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8877
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудар, Володимир-
dc.contributor.authorDudar, Volodimir-
dc.date.accessioned2017-01-17T10:10:26Z-
dc.date.available2017-01-17T10:10:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДудар, В. Проблеми ціноутворення у розвитку агропродовольчого ринку [Текст] / Володимир Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2013. - Вип. 1. - С. 67-75.uk_UA
dc.identifier.issn1993-0240-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8877-
dc.description.abstractРозкрито сутність сучасного механізму ціноутворення і формування цін на ринку агропродовольчої продукції, визначено рівень цінової конкурентоспроможності українських агропродовольчих товарів на світовому ринку, обґрунтовано шляхи удосконалення економічних відносин агентів ринку в механізмі ціноутворення.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectціниuk_UA
dc.subjectціноутворенняuk_UA
dc.subjectагропродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectсобівартість продукціїuk_UA
dc.subjectцінова конкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectекономічні відносиниuk_UA
dc.subjectкон’юнктура ринкуuk_UA
dc.subjectдержавне регулювання ринкуuk_UA
dc.titleПроблеми ціноутворення у розвитку агропродовольчого ринкуuk_UA
dc.title.alternativeProblem of pricing of agricultural food marketuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2013 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудар В..pdf225.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.