Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8407
Назва: Історія становлення лідера
Автори: Панасюк, В. М.
Крупка, Я. Д.
Хорунжак, Н. М.
Гуцайлюк, З. В.
Задорожний, З.-М. В.
Дерій, В. А.
Лучко, Михайло Романович
Бурденюк, Т. Г.
Ковальчук, Є. К.
Починок, Н. В.
Назарова, І. Я.
Фаріон, В. Я.
Кундеус, О. М.
Мельничук, І. В.
Орловська, Т. М.
Богуцька, Л. Т.
Ключові слова: факультет обліку та аудиту ТНЕУ
Дата публікації: 2016
Видавництво: Нововолинськ, Формат
Бібліографічний опис: Історія становлення лідера [Електронний ресурс] : монографія / В. М. Панасюк, Я. Д. Крупка, М. Н. Хорунжак [та ін.] ; за заг. ред. В. М. Панасюк. - Нововолинськ : Формат, 2016. - 214 с.
Короткий огляд (реферат): Історія становлення лідера – перше ґрунтовне дослідження величного історичного шляху факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного універсІсторія становлення лідера – перше ґрунтовне дослідження величного історичного шляху факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету. Це шлях 45 років титанічної праці та звершень, радості перемог і гіркоти втрат, яскравих подій та хвилюючих злетів, в яких переплелися людські долі, історія, пам’ять і вдячність. Видання висвітлює історію становлення і розвитку факультету, розкриває маловідомі й забуті сторінки та імена з літопису вищого навчального закладу, захоплююче розповідає про культурне і громадське життя своїх студентів. итету. Це шлях 45 років титанічної праці та звершень, радості перемог і гіркоти втрат, яскравих подій та хвилюючих злетів, в яких переплелися людські долі, історія, пам’ять і вдячність. Видання висвітлює історію становлення і розвитку факультету, розкриває маловідомі й забуті сторінки та імена з літопису вищого навчального закладу, захоплююче розповідає про культурне і громадське життя своїх студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8407
ISBN: 978-966-2557-38-1
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія становлення лідера.pdf33.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.