Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/568
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харів, Петро Степанович | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-29T10:08:51Z | - |
dc.date.available | 2015-04-29T10:08:51Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Економіка підприємства : навч. посіб. / за ред. П. С. Харіва. – Тернопіль : Економічна думка, 2000. – 519 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 966-7411-83-4 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/316497/568 | - |
dc.description.abstract | У посібнику розглянуто економічні основи функціонування підприємства в умовах перехідної економіки, ресурси підприємств та методи їх ефективного використання, питання організації виробництва і його технічного обслуговування, а також економічний механізм управління підприємствами різних галузей. | uk_UA |
dc.publisher | Економічна думка | uk_UA |
dc.subject | ресурси підприємств | uk_UA |
dc.subject | resources enterprises | uk_UA |
dc.subject | організація виробництва | uk_UA |
dc.subject | production organization | uk_UA |
dc.subject | управління підприємством | uk_UA |
dc.subject | enterprise management | uk_UA |
dc.subject | науково-технічний прогрес | uk_UA |
dc.subject | scientific and technical progress | uk_UA |
dc.subject | інноваційний процес | uk_UA |
dc.subject | innovative process | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | quality products | uk_UA |
dc.subject | виробничий процес | uk_UA |
dc.subject | production process | uk_UA |
dc.title | Економіка підприємства | uk_UA |
dc.title.alternative | Enterprise’s economics | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Підручники і навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Економіка підприємства.pdf | 8.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.