Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49093
Назва: Збірка матеріалів: Readings in Linguistics для самостійної роботи студентів з курсу «Мовознавство» освітньо-професійної програми «Бізнес-комунікації та переклад»
Автори: П’ятничка, Тетяна
Гумовська, Ірина
Ключові слова: Readings in Linguistics
мовознавстао
Дата публікації: 2022
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Readings in Linguistics [Електронний ресурс] : збірка матеріалів для самост. роботи. / уклад. : Т. П’ятничка, І. Гумовська ; відпов. за вип. Л. Крайняк. - Тернопіль : ЗУНУ, 2022. - 64 с.
Короткий огляд (реферат): Позааудиторна самостійна робота студента є однією із форм, за якими здійснюється організація освітнього процесу у закладах вищої освіти. Такий вид діяльності спрямований на досягнення студентом запланованих освітньою програмою результатів навчання, а також на формування компетентностей індивідуальної роботи у навчальній, науковій, професійній галузях, на оволодіння навиками проведення та написання конспекту, тез, наукового реферату чи дослідження. Під час самостійної роботи студент набуває навичок самоорганізації, самоконтролю, самоврядування та стає активним, незалежним суб'єктом навчальної процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49093
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка СР.pdf566.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.