Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48146
Назва: ПРАВОВІ ОСНОВИ ПРОЦЕСУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕСУ
Автори: Зарудна, Наталія Ярославівна
Кундеус, Олександр Михайлович
Ключові слова: бізнес
створення бізнесу
Податковий кодекс
Дія-сервіс
Дата публікації: тра-2023
Видавництво: Кропивницький :ЦІРоЛ
Бібліографічний опис: Зарудна Н.Я., Кундеус О.М. ПРАВОВІ ОСНОВИ ПРОЦЕСУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕСУ // Актуальні питання права та соціально-економічних відносин: Збірник наукових статей. Кропивницький :ЦІРоЛ, 2023. 419 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні нормативні документи, які повинна детально вивчити особа, що планує розпочати власну справу. Наголошено про можливості сервісу «Дія» у сфері підприємницької діяльності. Встановлено, що виникнення будь-якої підприємницької ідеї та її подальше втілення у життя ставить багато ключових запитань: хто виступатиме споживачем виготовлюваного продукту та які умови виходу його на ринок; які обсяги коштів потрібні для реалізації цього проекту, які вигоди від втілення цієї бізнес-ідеї. І доведено, що макет відповідей на ці питання повинен бути у бізнес-плані суб’єкта господарювання до початку реєстрації власного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48146
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник-2023 (1).pdf5.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.