Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/478
Назва: Менеджмент: міжцивілізаційні і міжкультурні основи
Інші назви: Management: intercivilization and intercultural foundations
Автори: Куриляк, Віталіна Євгенівна
Ключові слова: глобальна економічна інтеграція
global economic integration
довіра в економіці
confidence in economy
міжнародний менеджмент
international management
економіка міжкультурних процесів
economics of intercultural processes
Дата публікації: 2010
Видавництво: Кондор
Бібліографічний опис: Менеджмент: міжцивілізаційні і міжкультурні основи : монографія / Вступне слово док. екон. наук, проф. С.І. Юрія – К.: Кондор, 2010. – 482 с.
Короткий огляд (реферат): Метою монографічного дослідження є виявлення світових закономірностей, тенденцій та новітніх методів менеджменту у сфері міжцивілізаційних і міжкультурних відносин, орієнтованих на використання їх у сфері управління українською економікою. Монографічне дослідження складається із шести розділів, що за логікою матеріалу згруповані у три частини. У першій частині розглядаються цивілізаційні основи розвитку світової економіки. Досліджуються цивілізаційні, інтернаціональні та культурницькі фактори у зв’язку із потребою управління їхньою дією. Друга частина містить результати авторських досліджень інтернаціоналізації економіки та розвитку міжнародного менеджменту. Розглядаються мікроекономічні стратегії інтернаціоналізації та стратегічний менеджмент ТНК, відносини між материнською та дочірніми організаціями на світовому ринку, організація діяльності підприємства з іноземним капіталом. У третій частині, виходячи з авторської логіки дослідження, досліджується міжкультурна взаємодія в системі економічних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/316497/478
ISBN: 978-966-351-353-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
куриляк.pdf10.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.