Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерманська, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorDermanska, L. V.-
dc.date.accessioned2016-11-14T12:57:41Z-
dc.date.available2016-11-14T12:57:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДерманська, Людмила Василівна. Економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Людмила Василівна Дерманська. - Тернопіль : ТНЕУ, 2013. - 217 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4646-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Дерманська Л. В. Економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості. – На правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка і управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Тернопільський національний економічний університет, Міністерство освіти і науки України, Тернопіль, 2013. У дисертації розроблено методичний підхід до визначення показників продуктивності праці персоналу, який зайнятий обслуговуванням і виробництвом інноваційної продукції, що робить можливим визначення обсягів виробництва й ефективності діяльності підприємств харчової промисловості з урахуванням інноваційної складової у перспективі. Визначено поняття економічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств та досліджено його складові. Проаналізовано стан інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості та досліджено вплив економічного механізму на конкурентоспроможність продукції і кінцеві результати діяльності підприємств харчової промисловості. Запропоновано методичний підхід до оцінки якості інноваційної продукції, що має комплексний характер та багаторівневу структуру і містить систему показників якості продукції. Ключові слова: інноваційний розвиток, економічний механізм, конкурентоспроможність, управління, харчова промисловість. ANNOTATION Dermanska L. V. Economic mechanism of management innovative development of enterprises of food industry. – Printed as manuscript. Dissertation for a candidate degree in the field of Economic Sciences by speciality 08.00.04 – Economy and management of enterprises (due to the types of economic activity). – Ternopil National Economic University, Ministry of Education and Science of Ukraine, Ternopil, 2013. In the dissertation it is elaborated the cPonceptual approach to the determination of indexes of the labor productivity of staff, which is busy servicing and producing innovative goods which makes possible the determination of amounts of production and efficiency of activity of enterprises of food industry considering the innovative component in the future. A concept of economic mechanism of the management of innovative development of enterprises is determined and its constituents are investigated. The state of innovative development of enterprises of food industry is analysed and the influence of economic mechanism on the competitiveness of products and final results of activity of enterprises of food industry is researched . The methodical approach is improved and offered for the estimation of quality of innovative products that has complex character and multilevel structure and contains the system of indexes of quality of products. Keywords: innovative development, economic mechanism, competitiveness, management, food industry.uk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectекономічний механізмuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectinnovative developmentuk_UA
dc.subjecteconomic mechanismuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.titleЕкономічний механізм управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeEconomic mechanism of management innovative development of enterprises of food industryuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дерманська дисертація.pdf2.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.