Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45198
Назва: Розвиток фінансового бізнесу в умовах глобального перезавантаження.
Автори: Алексеєнко Людмила Михайлівна, Alekseyenko Lyudmyla
Алексеєнко Максим Дмитрович
Ключові слова: фінансовий бізнес
кредитно-інвестиційна діяльність
банк
глобальне перезавантаження
ризик
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика».
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М., Алексеєнко М. Д. Розвиток фінансового бізнесу в умовах глобального перезавантаження. Науково-практичний журнал “Регіональна економіка та управління”. 2021. № 4 (34). С. 5–8.
Короткий огляд (реферат): Розкрито проблематику нової економічної реальності і посилення функціональної ролі держави як макрорегулятора суспільного й економічного порядку, а також фінансового бізнесу. Розглянуто економічну сутність операційної незалежності центрального банку і необхідність підвищення його ролі в сприянні комфортному проходженню банками та позичальниками кризових явищ. Проаналізовано доцільність приватизації державних банків і перспективи продажу акцій цих банків приватним інвесторам. Охарактеризовано узгодженість економічних інтересів кредиторів і позичальників у процесі кредитно-інвестиційної діяльності. Запропоновано визначити пріоритністю в регуляторній діяльності НБУ регулювання інвестицій банків у ОВДП та інші інструменти державного та муніципального боргу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45198
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Регіональна економіка №4 (34)_листопад_2021.pdf3.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.