Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40382
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорчин, Дмитро Валерійович-
dc.contributor.authorKorchyn, Dmytro Valeriiovych-
dc.contributor.authorПопко, Ігор Миколайович-
dc.contributor.authorPopko, Igor Mykolayovych-
dc.contributor.authorРозум, Ігор Володимирович-
dc.contributor.authorRozum, Ihor Volodymyrovych-
dc.contributor.authorРозум, Руслан Іванович-
dc.contributor.authorRozum, Ruslan Ivanovych-
dc.date.accessioned2021-01-20T11:19:05Z-
dc.date.available2021-01-20T11:19:05Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПат. 135397 U Україна, МПК (2006) C05F 9/04 (2006.01) C05F 11/08 (2006.01) C05F 17/00. Ферментаційний розчин для отримання компосту з опалого листя / Д. В. Корчин, І. М. Попко, І. В. Розум, Р. І. Розум (Україна); заявник та патентовласник Д. В. Корчин, І. В. Розум. – № u201901107; заявл. 04.02.2019; опубл. 25.06.2019, бюл. № 12.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40382-
dc.description.abstractФерментаційний розчин для отримання компосту з опалого листя, який відрізняється тим, що розчин містить наступний склад: мікробіологічний препарат - 100 г, сухі дріжджі - 20 г, біопрепарат "Тріхофіт" - 150 г, цукор - 50 г, вода - 1 літр з наступним розведенням цього розчину в 10 літрах води, причому для приготування використовують не хлоровану, відстояну 2-3 доби і підігріту до температури 30-40 °C воду.uk_UA
dc.publisherМіністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Україниuk_UA
dc.subjectпереробка рослинних рештокuk_UA
dc.subjectprocessing of plant residuesuk_UA
dc.subjectутилізація опалого листяuk_UA
dc.subjectdisposal of fallen leavesuk_UA
dc.subjectферментаційний розчинuk_UA
dc.subjectfermentation solutionuk_UA
dc.titleФерментаційний розчин для отримання компосту з опалого листяuk_UA
dc.title.alternativeFermentation solution to produce compost from fallen leavesuk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.