Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38161
Назва: Трансформація діджиталізації ринку фінансових та страхових послуг
Автори: Клапків, Юрій Михайлович
Мелих, Оксана Юріївна
Ключові слова: страхування
фінанси
іншуртех
фінтех
діджиталізація
трансформаційні процеси
Дата публікації: 2019
Видавництво: Review of transport economics and management
Бібліографічний опис: Клапків Ю.М., Мелих О.Ю. Трансформація діджиталізації ринку фінансових та страхових послуг. Review of transport economics and management. 2019. Вип. 2(18). С.83-89.
Короткий огляд (реферат): В статті здійснено спробу аналізу діджиталізації ринку фінансових та страхових послуг, яка розпочалась більш ніж пів століття тому, та виокремлення окремих її фаз на основі стратегічного та системного фокусу і зміни організаційної спрямованості трансформацій. Мета. Метою статті є спроба, на основі критичного аналіз існуючої літератури, окреслити трансоформаційні процеси у діджиталізації фінансової сфери. Визначити детермінанти розвитку ринку страхових та фінансових послуг. Методика. Використовуючи методи теоретичного рівня дослідження, а саме абстрагування та узагальнення при визначенні фінтеху та іншуртеху, історичний метод і метод аналогій в процесі вивчення еволюції діджиталізації ринку фінансових та страхових послуг. Результати. Виокремлено основні елементи акселерації трансформацій даних для фінансового сектору, а також три області, які відображають трансформацію діджиталізації ринку фінансових та страхових послуг упродовж останніх десятиліть та п’ять окремих фаз еволюції діджиталізація ринку фінансових та страхових послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38161
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.