Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37714
Назва: Логіка для юриств
Автори: Грубінко, Андрій Васильович
Ключові слова: Логіка для юристів
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: (навчально-методичні матеріали для студентiв напряму підготовки ―Правознавство‖) / А.В. Грубінко; 2-ге вид., перероб. і доповн. – Тернопiль: Вид. відділ ТНПУ ім. Володимира Гнатюка, 2010. - 63 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали рекомендовані для підготовки студентів денної і заочної форм навчання напряму підготовки ―Правознавство‖ юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету, є розширеним варіантом програми дисципліни і включають такі елементи: робочу програму; розгорнутий виклад основних питань лекційного курсу; рекомендовану літературу; питання для обговорення і завдання для підготовки до семінарських занять; тестові завдання; методичні вказівки і тематику самостійної роботи; тематику і вимоги до підготовки контрольних робіт; робочий зошит для виконання Комплексного практичного індивідуального завдання; питання для підготовки до заліку; глосарій. Матеріали підготовлені у відповідності з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37714
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Logika metoduchka 2010.doc549 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.