Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37338
Назва: Заощадження в системі інвестиційних ресурсів домогосподарств в Україні
Автори: Сидор, Ірина Петрівна
Петрушка, Олена Володиирівна
Ключові слова: заощадження
інвестиційні ресурси
домогосподарство
фінансовий ринок
Дата публікації: 2019
Видавництво: Львів
Бібліографічний опис: Сидор І.П., Петрушка О.В. Заощадження в системі інвестиційних ресурсів домогосподарств в Україні. Економічні студії. 2019. №3 (25). С.143-148.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто економічний зміст та необхідність здійснення заощаджень домогосподарствами; основні форми заощаджень та особливості заощаджувальної поведінки домогосподарств. Подано оцінку різних видів заощаджень та проведено аналіз динаміки і структури вкладень домогосподарств у різноманітні інституції на фінансовому ринку; розкрито еволюційні особливості надання переваг тих чи інших видів організованих заощаджень залежно від економічної ситуації в країні, а також обґрунтовано основні тенденції здійснення заощаджень домогосподарств на сучасному етапі розвитку економіки України. Зроблено висновок щодо основних стратегічних напрямів покращення процесу трансформації заощаджень населення в інвестиції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37338
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сидор_Петрушка_Економічні студії 3 (25).pdf379.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.