Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/36455
Назва: Екологічний вимір держави добробуту
Автори: Козюк, В. В.
Длугопольський, О. В.
Гайда, Ю. І.
Івашук, Ю. П.
Шиманська, О. П.
Возьний, К. З.
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Екологічний вимір держави добробуту : монографія / Козюк В.В., Длугопольський О.В., Гайда Ю .І., Івашук Ю .П., Шиманська О.П., Возьний К.З., Длугопольська Т.І. / за наук. ред. В.В. Козюка. - Київ : Видавництво Ліра-К, 2019,- 224 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено сучасні тренди трансформації держави добробуту в контексті якості інститутів, екологічної культури та доступності блага «чиста екологія», що стає новою формою егалітарності. Підтверджено гіпотезу про те, що суспільне благо «чисте довкілля» не є винятково втіленням преференцій економічних агентів з високим рівнем доходів, оскільки висока якість інститутів уможливлює реалізацію екологічних програм та регуляторну ефективність на довгострокову перспективу. Доведено, що в країнах з якісними інститутами високий тягар екологічного регулювання не впливає на конкурентоспроможність національних економік, а екологічна освіта стає важливим чинником прогресу нової держави добробуту.Для науковців, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей т а усіх, хто цікавиться проблемами екологізації та розвитку держав добробуту у XX I столітті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/36455
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологічний вимір держави добробуту_друк_В5_new3.pdf4.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.