Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/35737
Назва: Громадянська освіта
Автори: Васильків І. Д.
Кравчук В. М.
Сливка О. А.
Танчин І. З.
Тимошенко Ю. В.
Хлипавка Л. М.
Ключові слова: особистість та її ідентичність
права і свободи людини
людина в соціокультурному просторі
демократичне суспільство та його цінності
світ інформації та мас-медіа
взаємодія громадян та держави в досягненні суспільного добробуту
Дата публікації: 2018
Видавництво: Астон
Бібліографічний опис: Громадянська освіта. Інтегрований курс, рівень стандарту: підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти. — Тернопіль: Астон, 2018. — 256 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник підготовлено відповідно до навчальної програми з громадянської освіти (інтегрований курс) для 10 класів загальноосвітніх шкіл, затвердженої Наказом Міністерства освіти і науки № 1407 від 23 жовтня 2017 року. Зміст підручника містить теоретичний матеріал відповідно до вікових особливостей учнів і практичні завдання для розвитку готовності молодої людини у майбутньому до усвідомленого вибору шляхом активної участі в суспільних процесах, установлення конструктивних відносин на засадах соціального партнерства. Методичний апарат підручника сприятиме розвитку навичок критичного мислення та предметних компетентностей десятикласників, а також реалізації міжпредметних зв’язків. Рубрики підручника («Варто знати», «Мовою оригіналу», «Додаткова інформація», «Виконайте в команді», «Поміркуйте разом»), система завдань і запитань для роботи на уроці і вдома дадуть змогу вчителеві обрати оптимальну форму роботи з учнями, використовуючи особистісно зорієнтований підхід. Для учнів 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/35737
ISBN: 978-966-308-713-9
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Громадянська освіта_256.pdf6.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.