Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/35728
Назва: Політологія: навчальний посібник
Інші назви: навчальний посібник
Автори: Гурик, Мирослава Іванівна
Гончарук Чолач, Тетяна Вікторівна
Рудакевич, Олег Михайлович
Томахів, Володимир Ярославович
Чигур, Руслан Юрійович
Ключові слова: політологія
політика
політична система
політична влада
політичні інститути
політична еліта
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль: Еконономічна думка ТНЕУ
Бібліографічний опис: Політологія: навч. посіб. / Т. В. Гончарук-Чолач, О. М. Рудакевич, В. Я. Томахів, М. І. Гурик, Р. Ю. Чигур / за ред. Т. В. Гончарук. Тернопіль: Еконономічна думка ТНЕУ, 2019. 220 с.
Короткий огляд (реферат): Запропонований посібник побудований на основі робочої програми з курсу «Політологія», який читається на усіх спеціальностях в Тернопільському національному економічному університеті і складається з двох змістовних модулів, які включать дев’ять тем. Кожна тема містить текст лекції, основні категорії та поняття, питання для семінарського заняття, тематику КПІЗ, питання для обговорення, список рекомендованої літератури. Особливістю посібника є наявність у ньому інноваційних методик проведення навчальних занять.
Опис: Запропонований посібник побудований на основі робочої програми з курсу «Політологія», який читається на усіх спеціальностях в Тернопільському національному економічному університеті і складається з двох змістовних модулів, які включать дев’ять тем. Кожна тема містить текст лекції, основні категорії та поняття, питання для семінарського заняття, тематику КПІЗ, питання для обговорення, список рекомендованої літератури. Особливістю посібника є наявність у ньому інноваційних методик проведення навчальних занять.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/35728
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
політологія-перетворено.pdfтитулка2.91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
посібник політологія 2019-перетворено.pdfзміст1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.