Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3559
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T19:34:18Z-
dc.date.available2016-10-04T19:34:18Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Оцінка конкурентоспроможності ринку м’яса яловичини / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 5 (8). – С. 205-215.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3559-
dc.description.abstractУ статті розглянуто і дано оцінку конкурентоспроможності ринку яловичини. Аналіз конкурентоспроможності ринку проведено різноманітними методами, що дало змогу охопити усі аспекти його діяльності. The article deals with this assessment and market competitiveness of beef. Analysis of the competitiveness of the market held a variety of methods, allowing us to cover all aspects of its activities.uk_UA
dc.publisherСталий розвиток економікиuk_UA
dc.relation.ispartofseries;5-
dc.subjectм’ясне скотарство, яловичина, конкурентні позиції, конкурентоспроможність, методи конкурентоспроможностіuk_UA
dc.subjectbeef cattle, beef, competitive position, competitiveness, competitiveness methodsuk_UA
dc.titleОцінка конкурентоспроможності ринку м’яса яловичиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_5_2011.pdf254.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.