Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3559
Назва: Оцінка конкурентоспроможності ринку м’яса яловичини
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: м’ясне скотарство, яловичина, конкурентні позиції, конкурентоспроможність, методи конкурентоспроможності
beef cattle, beef, competitive position, competitiveness, competitiveness methods
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сталий розвиток економіки
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Оцінка конкурентоспроможності ринку м’яса яловичини / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 5 (8). – С. 205-215.
Серія/номер: ;5
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто і дано оцінку конкурентоспроможності ринку яловичини. Аналіз конкурентоспроможності ринку проведено різноманітними методами, що дало змогу охопити усі аспекти його діяльності. The article deals with this assessment and market competitiveness of beef. Analysis of the competitiveness of the market held a variety of methods, allowing us to cover all aspects of its activities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3559
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_5_2011.pdf254.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.