Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3557
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пуцентейло, Петро Романович | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-04T19:18:30Z | - |
dc.date.available | 2016-10-04T19:18:30Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пуцентейло, П. Р. Особливості функціонування м’ясного скотарства Канади і США / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 2 (5). – С. 14-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3557 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто специфіка функціонування галузі м’ясного скотарства у Канаді і США. Виділено характерні риси аграрного бізнесу у тваринництві. Проаналізовано економічну ефективність виробництва м’яса яловичини у цих країнах. Акцентовано увагу на класифікації худоби за якісними показниками. The article considers the specific functioning of meat cattle industry in Canada and the USA. The typical features of the agricultural business in animal husbandry. Analyzed the economic efficiency of beef in these countries. The attention to the classification of cattle for quality indicators. | uk_UA |
dc.publisher | Сталий розвиток економіки | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;2 | - |
dc.subject | м’ясне скотарство, яловичина, інтеграція, відгодівля ВРХ, відгодівельні майданчики, фідлот, аукціон, фідери, класифікація яловичини | uk_UA |
dc.subject | beef cattle, beef, integration, feeding, breeding, fattening grounds, feedlot, auction, feeders, classification of beef | uk_UA |
dc.title | Особливості функціонування м’ясного скотарства Канади і США | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СРЕ_2_2011.pdf | 247.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.