Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3557
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T19:18:30Z-
dc.date.available2016-10-04T19:18:30Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Особливості функціонування м’ясного скотарства Канади і США / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 2 (5). – С. 14-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3557-
dc.description.abstractУ статті розглянуто специфіка функціонування галузі м’ясного скотарства у Канаді і США. Виділено характерні риси аграрного бізнесу у тваринництві. Проаналізовано економічну ефективність виробництва м’яса яловичини у цих країнах. Акцентовано увагу на класифікації худоби за якісними показниками. The article considers the specific functioning of meat cattle industry in Canada and the USA. The typical features of the agricultural business in animal husbandry. Analyzed the economic efficiency of beef in these countries. The attention to the classification of cattle for quality indicators.uk_UA
dc.publisherСталий розвиток економікиuk_UA
dc.relation.ispartofseries;2-
dc.subjectм’ясне скотарство, яловичина, інтеграція, відгодівля ВРХ, відгодівельні майданчики, фідлот, аукціон, фідери, класифікація яловичиниuk_UA
dc.subjectbeef cattle, beef, integration, feeding, breeding, fattening grounds, feedlot, auction, feeders, classification of beefuk_UA
dc.titleОсобливості функціонування м’ясного скотарства Канади і СШАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_2_2011.pdf247.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.