Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3557
Назва: Особливості функціонування м’ясного скотарства Канади і США
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: м’ясне скотарство, яловичина, інтеграція, відгодівля ВРХ, відгодівельні майданчики, фідлот, аукціон, фідери, класифікація яловичини
beef cattle, beef, integration, feeding, breeding, fattening grounds, feedlot, auction, feeders, classification of beef
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сталий розвиток економіки
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Особливості функціонування м’ясного скотарства Канади і США / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 2 (5). – С. 14-22.
Серія/номер: ;2
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто специфіка функціонування галузі м’ясного скотарства у Канаді і США. Виділено характерні риси аграрного бізнесу у тваринництві. Проаналізовано економічну ефективність виробництва м’яса яловичини у цих країнах. Акцентовано увагу на класифікації худоби за якісними показниками. The article considers the specific functioning of meat cattle industry in Canada and the USA. The typical features of the agricultural business in animal husbandry. Analyzed the economic efficiency of beef in these countries. The attention to the classification of cattle for quality indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3557
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_2_2011.pdf247.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.