Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3555
Назва: Оцінка стану розвитку виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні
Інші назви: Evaluation state of meat production of cattle in Ukraine
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: тваринництво, м’ясне скотарство, яловичина, корми
livestock, beef cattle, beef, forage
Дата публікації: 2010
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Оцінка стану розвитку виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2010. – № 3 (17). – С. 74-81.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено сучасний стан формування м’ясного скотарства в Україні. Проаналізовано економічну ефективність виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах і господарствах населення. Здійснено аналіз кормовиробництва та його впливу на виробництво яловичини. Запропоновано комплекс заходів щодо зміни ситуації у м’ясному скотарстві України. Deals with the current state of the formation of beef cattle breeding in Ukraine. Analyzed the economic efficiency of beef production in agricultural enterprises and farms. The analysis of fodder production and its impact on beef production. The action to change the situation in beef cattle breeding in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3555
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_3_2010 Пуцентейло П.Р..pdf191.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.