Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3554
Назва: Поточні проблеми та стратегічні завдання галузі м’ясного скотарства України
Інші назви: Current issues and strategic objectives of Ukraine beef cattle breeding
Автори: Пуцентейло, Петро Романович
Ключові слова: тваринництво, м’ясне скотарство, яловичина
cattle, beef cattle, beef
Дата публікації: 2010
Видавництво: Інноваційна економіка
Бібліографічний опис: Пуцентейло, П. Р. Поточні проблеми та стратегічні завдання галузі м’ясного скотарства України / / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). – С. 3-8.
Серія/номер: ;2 (16)
Короткий огляд (реферат): Висвітлено розвиток і формування галузі м’ясного скотарства в Україні. Проаналізовано сучасний стан виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано комплекс заходів щодо підвищення ефективності виробництва м’яса яловичини в Україні. The development and formation of beef cattle industry in Ukraine. The present position of beef production in agricultural enterprises. A range of measures to improve beef production in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3554
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_2_2010 Пуцентейло П.Р..pdf145.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.