Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/30304
Назва: Психологічний аналіз громадянської відповідальності особистості
Автори: Гуменюк, Оксана
Дата публікації: 2007
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Гуменюк, О. Психологічний аналіз громадянської відповідальності особистості [Текст] / Оксана Гуменюк // Психологія і суспільство. – 2007. – № 4. – С. 81-92.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано підходи до психологічного вивчення громадянської відповідальності особистості; обґрунтовано зміст і структуру громадянської відповідальності та визначені її ознаки; створено та апробовано авторський психодіагностичний тест на визначення рівня відповідальності особистості, а також здійснена його стандартизація та одержані норми у цілому й за його окремими шкалами; проведене експериментальне дослідження на предмет визначення рівня громадянської відповідальності молоді у західному регіоні України (на базі Тернопільського національного економічного університету серед студентів віком від 18 до 20 років, Тернопільської філії Європейського університету - студентів денної і заочної форм навчання 18-33 років), центральному (Академічний ліцей при Запорізькому національному університеті серед учнів 10-11 класів), південному (Кримський гуманітарний університет, м. Ялта - студенти 19-22 років).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/30304
Розташовується у зібраннях:Психологія і суспільство 2007, № 4 (30)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуменюк.pdf560.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.