Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29135
Назва: ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ РОЗВИТКУ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ
Автори: Дем'янюк, Антоніна Вікторівна
Савчук, Світлана Василівна
Ключові слова: органи місцевого самоврядування, інклюзивна освіта, децентралізація
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Збірник науково-методичних праць Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. Інновації партнерської взаємодії освіти, економіки та соціального захисту в умовах інклюзії та прагматичної реабілітації соціуму: матеріали міжнародної науково-практичноїконференції: "ВЕКТОР". - Вип. 2. - Кам'янець-Подільський: "Аксіома", 2017. - С. 71 - 73.
Короткий огляд (реферат): В умовах здійснення реформи децентралізації, що передбачає збільшення економічних важелів впливу на місцевому рівні, мобільність системи управління та сталі демократичні засади функціонування територій, органи місцевого самоврядування набувають особливого значення у забезпеченні розвитку інклюзивної освіти в Україні. Згідно з ЮНЕСКО інклюзивна освіта передбачає забезпечення у навчанні, участь у культурно-спортивних заходах і громадському житті учнів з особливими потребами та зменшення можливостей їх виключення з процесу освіти та навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29135
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези.pdf4.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.