Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2817
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пушкар, Зоряна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Навольська, Наталія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-15T08:24:28Z | - |
dc.date.available | 2016-09-15T08:24:28Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Пушкар, З. Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області / З. Пушкар, Н. Навольська // Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України : зб. наук. праць каф. управління трудовими ресурсами і розміщення продуктивних сил Терноп. акад. нар. госп-ва.– 2006.– Вип. 11.– С. 38-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2817 | - |
dc.description.abstract | In the given article basic factors that affect activity of bakery enterprises and directions of rise of economic efficiency of their activity are developed in a future are definite. | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарські підприємства | uk_UA |
dc.subject | соціально-економічний розвиток | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | держава | uk_UA |
dc.subject | Тернопільський регіон | uk_UA |
dc.title | Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття Навольська.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.