Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПушкар, Зоряна Михайлівна-
dc.contributor.authorНавольська, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2016-09-15T08:24:28Z-
dc.date.available2016-09-15T08:24:28Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationПушкар, З. Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області / З. Пушкар, Н. Навольська // Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України : зб. наук. праць каф. управління трудовими ресурсами і розміщення продуктивних сил Терноп. акад. нар. госп-ва.– 2006.– Вип. 11.– С. 38-43.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2817-
dc.description.abstractIn the given article basic factors that affect activity of bakery enterprises and directions of rise of economic efficiency of their activity are developed in a future are definite.uk_UA
dc.subjectхлібопекарські підприємстваuk_UA
dc.subjectсоціально-економічний розвитокuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectдержаваuk_UA
dc.subjectТернопільський регіонuk_UA
dc.titleЕкономічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Навольська.pdf1.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.