Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2817
Назва: Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області
Автори: Пушкар, Зоряна Михайлівна
Навольська, Наталія Володимирівна
Ключові слова: хлібопекарські підприємства
соціально-економічний розвиток
ринок
держава
Тернопільський регіон
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Пушкар, З. Економічна ефективність діяльності хлібопекарських підприємств Тернопільської області / З. Пушкар, Н. Навольська // Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України : зб. наук. праць каф. управління трудовими ресурсами і розміщення продуктивних сил Терноп. акад. нар. госп-ва.– 2006.– Вип. 11.– С. 38-43.
Короткий огляд (реферат): In the given article basic factors that affect activity of bakery enterprises and directions of rise of economic efficiency of their activity are developed in a future are definite.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2817
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Навольська.pdf1.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.