Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/28167
Назва: Соціальна революція мас в Україні (не хлібом єдиним)
Автори: Савельєв, Євген
Ключові слова: Валовий внутрішній продукт
заробітна плата
індустрія відпочинку
приватизація
розкіш
соціальна революція
соціальна справедливість
Дата публікації: 2008
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Савельєв, Є. Соціальна революція мас в Україні (не хлібом єдиним) [Текст] / Євген Савельєв // Журнал європейської економіки. – 2008. – Т. 7, № 2. – С. 149-152.
Короткий огляд (реферат): Стверджується, що в Україні відбувається соціальна революція. Вона розпочалася після помаранчевої революції і компенсує недолугості приватизації. Вона здійснюється шляхом поступового, що весь час посилюється, тиску мас на нових власників і владу. На противагу «тихим» методам приватизації економічно активне населення знайшло «тихі» методи підвищення доходів. Соціальні блага завойовуються вимогливістю до роботодавців і політиків та ігноруванням непоступливих з них. Останні змушені прискореними темпами збільшувати доходи працюючих або лобіювати їхні інтереси. Це призводить до зміни структури витрат населення, розширення їхньої участі в індустрії відпочинку та доступу до благ цивілізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/28167
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 7 (№2) Червень 2008

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савельєв.PDF139.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.