Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27264
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників продовольства та сільськогосподарської продукції
Автори: Красноруцький, Олексій
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Красноруцький, О. Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників продовольства та сільськогосподарської продукції [Текст] / Олексій Красноруцький // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2009. – № 11. – С. 161-167.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні проблеми формування конкурентного потенціалу вітчизняного агропромислового комплексу в контексті вивчення концентрації капіталу всередині різних рівнів маркетингової інфраструктури внутрішніх ринків сільськогосподарської та продовольчої продукції. The basic problems of native food and agricultural producers’ competitiveness increase ways in the context of capital concentration inside of the different levels of internal agricultural and food markets marketing infrastructure are considered in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27264
ISSN: 1818-2682
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Красноруцький.pdf204.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.