Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26875
Назва: Організаційні та методичні аспекти внутрішнього контролю процесу виробництва продукції рослинництва
Інші назви: Organizational and methodical aspects of the inner control over the process of crops production output
Автори: Погріщук, Борис Васильович
Пилявець, Віктор Миколайович
Ключові слова: управління
облік
система контролю
продукція рослинництва
аграрне підприємство
Дата публікації: 2017
Видавництво: Науковий журнал «Економічні горизонти»
Бібліографічний опис: Погріщук Б.В. Організаційні та методичні аспекти внутрішнього контролю процесу виробництва продукції рослинництва / Б.В. Погріщук, В.М. Пилявець // Науковий журнал «Економічні горизонти». – 2017. – № 2 ( 3 ). – С. 66 – 74
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено організаційні та методичні засади контролю процесу виробництва рослинницької продукції на аграрних підприємствах.Визначено характерні особливості здійснення контролю. Узагальнено етапи, стадії, методи внутрішнього контролю. Доведено, необхідність налагодження ефективного внутрішнього контролю процесу виробництва рослинницької продукції як основи для підтримання конкурентоспроможності аграрних формувань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26875
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organiz ta metod.pdf1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.