Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26369
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаргула, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-07T08:17:37Z | - |
dc.date.available | 2018-02-07T08:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Гаргула, Д. Визначення факторів впливу на інноваційну діяльність підприємств хлібопекарської галузі України [Текст] / Д. Гаргула // Українська наука : минуле, сучасне, майбутнє : щорічник. – Тернопіль : Економічна думка, 2011. – Вип. 16. – С. 43-49. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26369 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано розвиток та сучасний стан хлібопекарської галузі в Україні. Розглянуто фактори, що впливають на інноваційну діяльність хлібопекарських підприємств. Визначено необхідність державної підтримки інноваційних проектів. The development and current state of the baking industry in Ukraine is described. The factors were reviewed that influence innovation activities bakery business. The need for state support of innovative projects was detected. | uk_UA |
dc.publisher | Економічна думка | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарська галузь | uk_UA |
dc.subject | innovative activities | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | bread baking industry | uk_UA |
dc.title | Визначення факторів впливу на інноваційну діяльність підприємств хлібопекарської галузі України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє Випуск 16 2011 рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гаргула Д..pdf | 178.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.