Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаргула, Д.-
dc.date.accessioned2018-02-07T08:17:37Z-
dc.date.available2018-02-07T08:17:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГаргула, Д. Визначення факторів впливу на інноваційну діяльність підприємств хлібопекарської галузі України [Текст] / Д. Гаргула // Українська наука : минуле, сучасне, майбутнє : щорічник. – Тернопіль : Економічна думка, 2011. – Вип. 16. – С. 43-49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26369-
dc.description.abstractПроаналізовано розвиток та сучасний стан хлібопекарської галузі в Україні. Розглянуто фактори, що впливають на інноваційну діяльність хлібопекарських підприємств. Визначено необхідність державної підтримки інноваційних проектів. The development and current state of the baking industry in Ukraine is described. The factors were reviewed that influence innovation activities bakery business. The need for state support of innovative projects was detected.uk_UA
dc.publisherЕкономічна думкаuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.subjectinnovative activitiesuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectbread baking industryuk_UA
dc.titleВизначення факторів впливу на інноваційну діяльність підприємств хлібопекарської галузі Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє Випуск 16 2011 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гаргула Д..pdf178.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.