Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25996
Назва: Аналіз методів оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства
Автори: Пастущин, В.
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
оцінка конкурентоспроможності
показники конкурентоспроможності
методика оцінки конкурентоспроможності
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Пастущин, В. Аналіз методів оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства [Текст] / В. Пастущин // Українська наука: минуле, сучасне, майбутнє – 2007. – № 12. – С. 232-240.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто методики оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств. Проаналізовано їх позитивні та неґативні аспекти, визначено умови застосування в практичній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25996
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.