Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/25340
Назва: Інноваційні технології формування персоналу підприємств в умовах оптимізаційного розвитку
Інші назви: Innovation technologies of personnel formation of enterprises in conditions of optimization development
Автори: Брич, Василь Ярославович
Борисяк, Олена Володимирівна
Ключові слова: інноваційні технології
система управління персоналом
формування персоналу
ринок праці
оптимізаційний розвиток
економіка спільної участі
віртуальні технології
innovation technologies
personnel management system
personnel formation
labor market
optimization development
sharing economy
virtual technologies
Дата публікації: 2017
Видавництво: ДВНЗ «УжНУ»
Бібліографічний опис: Брич, В. Я. Інноваційні технології формування персоналу підприємств в умовах оптимізаційного розвитку [Текст] / В. Я. Брич, О. В. Борисяк // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія “Економіка”. – 2017. – Вип. 2 (50). – С. 172-179.
Короткий огляд (реферат): Утвердження глобального характеру суспільних процесів в останні десятиліття передбачає мобільну переорієнтацію принципів конкурентного позиціонування підприємств у бізнес-середовищі. Впровадження інновацій у бізнес-процесах ґрунтується на засадах оптимізаційного розвитку. Відповідно трансформуються підходи до ролі людини на підприємстві, що, у свою чергу, свідчить про необхідність застосування інноваційних технологій формування персоналу. У статті детерміновано оптимізаційні чинники життєдіяльності сучасних підприємств загалом і системи управління персоналом зокрема. Проведено класифікацію технологій управління персоналом. Запропоновано трактувати формування персоналу як холістичну функцію у системі управління персоналом в умовах оптимізаційного розвитку, сутність якої полягає у формуванні інноваційної команди. Виокремлено тенденцію використання віртуальних технологій, що свідчить про утвердження концептуальних засад економіки спільної участі. Проаналізовано та стратифіковано інноваційні технології формування персоналу за такими стратами: аналіз і планування; організація; мотивація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/25340
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брич В.Я. Борисяк О.В..pdf894.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.