Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/2520
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗигрій, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2016-08-07T13:18:20Z-
dc.date.available2016-08-07T13:18:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗигрій О. В. Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру / О. В. Зигрій // Агросвіт : Науково-практичний журнал. – Київ, 2013. - № 11. – С. 19-23uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2520-
dc.description.abstractРозраховано коефіцієнти еластичності попиту на цукор, що дозволять охарактеризувати розвиток цукровиробництва в сприятливих обсягах як для цукрових заводів регіону, так і для виробників первинної сировини. За результатами розрахунків зроблені висновки та подані пропозиції.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesАгросвіт;№ 11-
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectдохідuk_UA
dc.subjectеластичність попитуuk_UA
dc.subjectбурякоцукрове виробництвоuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.titleОсобливості формування та функціонування регіонального ринку цукруuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of formation and functioning of regional sugar marketuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.