Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2520
Назва: Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру
Інші назви: Features of formation and functioning of regional sugar market
Автори: Зигрій, Ольга Володимирівна
Ключові слова: цукор
дохід
еластичність попиту
бурякоцукрове виробництво
споживання
витрати
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Зигрій О. В. Особливості формування та функціонування регіонального ринку цукру / О. В. Зигрій // Агросвіт : Науково-практичний журнал. – Київ, 2013. - № 11. – С. 19-23
Серія/номер: Агросвіт;№ 11
Короткий огляд (реферат): Розраховано коефіцієнти еластичності попиту на цукор, що дозволять охарактеризувати розвиток цукровиробництва в сприятливих обсягах як для цукрових заводів регіону, так і для виробників первинної сировини. За результатами розрахунків зроблені висновки та подані пропозиції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/2520
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.