Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСаченко, Світлана Іванівна-
dc.date.accessioned2017-09-13T18:21:06Z-
dc.date.available2017-09-13T18:21:06Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22456-
dc.publisherВісник технологічного університету Поділля. – Хмельницький : Технологічний університет Поділля, 2003. – Ч. 2, Т. 1. – № 5. - С. 180-182.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesЧ.2, Т.1;-
dc.subjectвитрати, собівартість, бухгалтерський облік, стандартиuk_UA
dc.titleКласифікація витрат і калькулювання собівартості хлібопекарної продукції в контексті національної реформи бухгалтерського облікуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
класифікація витрат і калькулювання с.б.прод......doc1 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.